Adresgegevens
Email
» Profiel ACT.ORganized

Operationele communicatie en informatievoorziening

toevoegen aan favorietenprintversie

Kent u de volgende zin?

?De afstemming tussen de betrokken diensten liet te wensen over?.

Het is een zin die zich vaak laat zien in evaluaties. Het kan een indicatie zijn voor defecten in de keten van operationele communicatie en informatievoorziening.

Het terrein van de operationele informatievoorziening en operationele communicatie is voortdurend in beweging. Grootschalige landelijke projecten hebben invloed op de keten die in hoofdzaak wordt gevormd door mensen, middelen, structuren en informatie. De sterkte van deze keten wordt, zoals dat bij alle ketens geldt, bepaald door de zwakste schakel. Het versterken van ??n schakel vraagt vaak om het toetsen van de gehele keten. Communicatie is meer dan techniek.

ACT.ORganized ondersteunt de gehele keten van operationele communicatie en informatievoorziening, vanaf de individuele mens in het veld, via de meldkamers tot aan de beleidscentra. De ondersteuning kan bestaan uit individuele en groepsgewijze communicatietrainingen, advies over de operationele procedures en de structuur van de informatievoorziening, advies over de organisatie en inrichting van meldkamers of bijvoorbeeld advies over de samenwerking van meldkamers met andere operationele centra en de samenwerking tussen operationele en beleidscentra onderling.

Heeft u problemen met de keten, wilt u zekerheid over het afbreukrisico, of twijfelt u aan de sterkte dan bent u bij ACT.ORganized aan het goede adres.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

 

  Disclaimer ACT.ORganized