Adresgegevens
Email
» Profiel ACT.ORganized

Profiel ACT.ORganized

toevoegen aan favorietenprintversie

ACT.ORganized is een adviesbureau voor zowel non-profit organisaties als voor bedrijven. Klanten zijn niet alleen zorginstellingen, gemeenten en bedrijven, maar zelfs operationele organisaties, als brandweer, politie, GGD en Defensie. Bij conflictbemiddeling kan ook voor particulieren worden opgetreden.

ACT.ORganized heeft een sterke affiniteit ontwikkeld met ?organisatie? en ?organisatie verandering?, zowel in de zin van visie- en beleidsontwikkeling als in de uitvoering van beleid en projecten. Beschikbaar is een unieke mix van kennis en ervaring in crisis-, project- en procesmanagement, zowel in het operationele veld als in de koude kant van organisaties. Bijzondere kennisgebieden zijn veiligheid, risk management en risk control, planvorming, incidentonderzoek en incidentafhandeling, verandermanagement en confictbemiddeling. Bijzondere ervaringen komen uit grootschalige calamiteiten, veranderprocessen en projecten.

Bij de uitvoering van opdrachten zijn niet alleen besturing, controle, efficiency en effectiviteit kernwoorden, maar ook samenwerking en samenhang. In complexe projecten en processen is aangetoond dat veranderingen in beleid en techniek mogelijk zijn zonder verstoring van de interne of externe balans van organisaties. Bij conflictbemiddeling wordt gezocht naar de best mogelijke oplossing. Met instrumenten als begrip, nuchterheid, doelgerichtheid en vakkennis worden bruggen geslagen tussen uiteenlopende belangen. De driehoek ?organisatie, mens en techniek? is het speelveld bij uitstek.

Door de directe en effici?nte werkwijze kan ACT.ORganized een hoge kwaliteit koppelen aan gunstige prijzen.

Uiteraard kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om van gedachten te wisselen over het oplossen van problemen of het doorvoeren van verbeteringen.

ACT.ORganized heeft een samenwerkingsverband met partnerbureau?s die actief zijn op hetzelfde werkveld.

xxx

 

 

 

 

 

  Disclaimer ACT.ORganized